Abune


 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Coldbreath

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Headquarter
Administrator
avatar

Aantal berichten : 174
Registratiedatum : 26-11-12

Character sheet
Leeftijd:
Partner:
Krachten:

BerichtOnderwerp: Coldbreath   wo nov 28, 2012 4:28 am


Current name: Coldbreath
Former names: Coldkit, Coldpaw
Future names: Coldstar(?)
Nicknames: Cold, Heartless lady
Likes to be called as: Queen, Boss, Leader, Coldbreath.

Age: 32 moons
Place of birth: In the Nursery of Shadowclan
Season born: Green-leaf

Current clan: Shadowclan
Former clans: x
Future clans: Starclan(?), Dark forest(?)
Current rank: Warrior
Former ranks: Kit, Apprentice
Future ranks: Medicine cat(?), Deputy(?), Leader(?), Elder
Wanted rank: Leader, Queen of all clans.


INNERLIJK

Coldbreath is een poes die haar leventje wel erg goed onder controle heeft, en er van houdt om anderen te bespelen als haar marionetten. Ze laat anderen het liefst alles voor haar doen, alle vuile klusjes laat ze graag door een ander afhandelen. Ondanks dat deze poes er heel aardig en onschuldig uitziet is ze dit geheel niet. Coldbreath speelt dit alleen, om haarzelf er niet schuldig van te maken dat ze katten laat moorden en zelfs zo af en toe het leven van een kat met haar eigen klauwen eindigt. Gevoelens en emoties staan niet in aan woordenboek, ze toont geen genade voor anderen en wanneer je haar uitdaagt zal ze ook niet stoppen tot ze je smekend op je knieën heeft of tot ze je dood heeft. Leider, baas en koningin; zo ziet ze zichzelf.

UITERLIJK

Coldbreath is een prachtige en elegante poes. Ze heeft geen bouw waarvan je denkt; Oei, met die wil ik geen ruzie krijgen! Ze ziet er echter enorm onschuldig uit, iemand waar je mee kunt sollen en die het daarna vast wel weer zal vergeven. Maar vanbinnen is ze dit echter niet. Wanneer je haar voor schut zet, haar hartje breekt of dergelijke zal ze ervoor zorgen dat je leven een hel word en dat je waarschijnlijk niet lang meer te leven hebt. Zelf doet ze dit niet aangezien ze een enorme ijdeltuit is en haar vacht niet vies wil maken of haar goede reputatie in de clan wil verprutsen. Hier heeft ze haar katjes voor. Ze heeft een lichtrode, bijna zandkleurige vacht en helderblauwe ogen. De klauwen en kracht om te vechten heeft ze echter wel, al zie je dat pas wanneer je werkelijk onder haar licht en ze haar klauwen in je lichaam port. Ze is perfect verzorgt en vergt aan haar uiterlijk veel aandacht.

RELATIES

Mother: Lightningpool
Father: Russetclaw
Sisters: Snaketail
Brothers: Weaselstrike
Other family: Not that i know.
Crush: I might play a little game with you, honey.
Partner: Don't be scared, it will only hurt a little bit.
Kittens: Useless.

TOPICS

Not started yet

HISTORY
Birth:
Op de dag dat Coldbreath, toen nog Coldkit, geboren werd, was het verschrikkelijk koud. Wat raak was voor een dag midden in Groenblad. Haar ouders vonden dit vreemd, maar ook weer speciaal. Ze noemden hun dochter daardoor ook Coldkit, om hun eraan te laten denken aan die koude zomerdag. De andere twee kits kregen twee namen van dieren die de twee katten interesseerden. Wezels en slangen; Weaselkit en Snakekit. Wat de twee katten echter niet wisten was dat de jonge Coldkit haar naam echt waar zou maken..


Apprentice:
Na zes lange manen als kit te hebben geleefd kreeg Coldkit haar apprentice naam; Coldpaw. De jonge apprentice had al vele vrienden en was enorm populair in de clan. Ze leek om haar vrienden te geven, maar dat was natuurlijk altijd bedrog geweest. Zij waren er gewoon om haar ware persoonlijkheid te verbergen. Ze kreeg een mentor, een zenuwachtige poes die waarschijnlijk nog geen maand warrior was. Uit woede dat juist zíj geen ervaren mentor kreeg luisterde ze niet naar de poes en maakte ze haar leven een ware hel. De poes pleegde uiteindelijk zelfmoord, en liet het erop lijken alsof ze perongeluk onder een auto was gekomen. Zo zat Coldpaw, nu 8 manen oud, weer zonder mentor. Diezelfde dag bedacht een van haar vrienden en grap, waar Coldpaw niet om kon lachen. Hij beweerde dat hij Coldpaw haar eigen mentor over de straat had zien duwen en dat zij de moordenaar was van de katten. Coldpaw, die in dit soort dingen erg serieus kon zijn, gaf hem een dodelijke blik op het moment dat hij het aan zijn vrienden vertelde. Ze ging naar haar twee beste vrienden, althans zo zagen zij het, en vertelde hen over de verschrikkelijke dingen die de kater, Russetpaw genaamd, allemaal over haar aan het vertellen was. Ze vroeg aan de twee of zij een einde aan zijn leven wilden maken en dit deden ze maar al te graag. Diezelfde dag nog werd het bewegingsloze lichaam van Russetpaw gevonden. Bewijs wie dit gedaan had was er niet...


Warrior:
Uiteindelijk weet Coldpaw haar warrior naam te ontvangen; Coldbreath. In haar apprentice tijd heeft ze nog gezorgd voor vele moorden, op vooral haar vrienden en katten die haar voor schut zetten. Deze moorden heeft ze echter nooit zelf gepleegd, daar heeft ze zoals zij het noemt haar 'katjes' voor. Zo gaat ze verder met haar leven. Niemand die weet hoe schuldig dat zij eigenlijk is, wie er allemaal achter die moorden zit en wie er in deze clan zo ijskoud is.


_________________

I had crossed the line. I was free;
but there was no one to welcome me to the land of freedom.
I was a stranger in a strange land.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://abune.actieforum.com
 
Coldbreath
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Abune :: Archive :: Algemeen :: Karakter dropping-
Ga naar: